Ditt glasklara val av glasmästare i Svedala

MT Glasmästeri AB

Ett familjeägt glasmästeri sedan 1980. Kontakta oss vid behov av yrkesskickliga glasmästare i Svedala.

Uterum

Befinner du dig i Svedala och funderar på att glasa in uteplatsen? Vi hjälper dig med inglasningen av din altan eller uteplats, så att du kan spendera tid på altanen oavsett väder! Berätta om din vision så hjälper vi dig att uppnå din drömaltan.

Spegelglas

Beställ specialtillverkade spegelglas! Du kanske behöver en speciell utskuren form eller en särskild storlek för att spegeln ska passa in där du har tänkt att ha den. Spegelglas är en väldigt snygg detalj och är även mycket praktisk och användbar!

Trasiga Glasrutor

Har du en krossad ruta på ditt fordon eller på din dörr? Vänd dig till MT Glasmästeri. Vårt arbetsområde inkluderar även glasutbyte på fordon och dylikt. Vi utför olika glasreparationer åt våra kunder och byter snabbt och smidigt ut glaset åt dig.

Glasräcken

Något som är väldigt snyggt och ser oerhört exklusivt ut är glasräcken. Ett glasräcke ger din altan eller uteplats en mycket snygg och exklusiv design. Vi besöker dig och gör de nödvändiga mätningarna för att sedan planera utefter dina önskemål.

Fönsterglas

Beroende på vilken typ av fönster du behöver så har vi teknikerna och kompetensen för att genomföra uppdraget efter dina önskemål. Kanske ska du bara ha enkelglas eller är i behov av specialanpassade glasrutor? Vi hjälper dig!

Inredningsglas

Letar du efter inredningsglas som inte finns på marknaden? Vi utför även inredningsglas. Det kan röra sig om flaskor, glas eller andra former som kan tänkas lyfta designen i ditt hem. Inredningsglasen skapas och formas efter dina önskemål.

Allt som är glasrelaterat

Välkommen till MT Glasmästeri. Vi är det lilla glasmästeriet i Svedala med stora möjligheter. Hos oss kan du få hjälp med allt som är glasrelaterat. Det kan gälla allt från att montera glasräcken, uterum och spegelglas till inredningsglas, fallskydd och mycket mer.
Med vår mångåriga erfarenhet och yrkesskicklighet i branschen kan vi erbjuda nästintill alla glasarbeten som efterfrågas. Du som kund kan känna dig trygg när du anlitar oss för ditt glasarbete. Alla som arbetar hos MT Glasmästeri har ett genuint intresse för glas och utför varje uppdrag med stort engagemang.

Glasmästare i Svedala

Fallskydd, spegelglas och glasräcken tillhör några av våra specialiteter. Med MT Glasmästeri som din glasmästare i Svedala kan du förvänta dig professionellt utförda glasarbeten med fokus på kund och kvalitet. Vi anpassar oss efter varje kund och erbjuder lösningar som uppfyller dina önskemål och förutsättningar. Hör av dig vid behov av professionell hjälp inom glasmästeri. Både privatpersoner och företag är välkomna att kontakta oss för diverse glasarbeten.
glasskiva tillverkad av glasmästare i Malmö

Vi monterar ditt glas i Skåne

Idag har MT Glasmästeri sin verkstad på Hoppes Väg 10 i Arlöv. Vi utför mest glasarbeten inom Malmö med omnejd men eftersom våra kunder finns utspridda i hela Skåne utför vi även arbeten på andra orter.

Om MT Glasmästeri

MT Glasmästeri AB startades 1980 och har sedan dess varit ett litet familjeägt företag med hög service och det ska vi fortsätta att leva upp till. MT Glasmästeri:s högsta prioritet är alltid att leverera ett resultat som är långt över nivån av våra konkurrenter. Vår målsättning och vår goda kundrelation har hjälpt oss etablera ett rykte som professionella glasmästare i Svedala.

Vår målsättning

Hos oss på MT Glasmästeri är det viktigt att du som kund blir nöjd. Har du en idé eller ett problem som behöver lösas, tveka inte att höra av dig till oss. Tillsammans kan vi låta kreativiteten flöda. Med vår långa erfarenhet inom branschen hittar vi alltid nya och kreativa lösningar. För referenser se bilder på tidigare jobb i galleriet eller titta in på vår sida på Facebook.